Zyderzee aan de dijk - Nieuwsberichten header foto

Nieuwsberichten

De verkoop is gestart

De verkoop van deze woningen is gestart op vrijdag 24 april om 12.00 uur. Op de pagina 'Downloads' kunt u alle verkoopinformatie vinden. Plattegronden, technische omschrijving, keuzemogelijkheden etc. etc. Inschrijven voor een woning doet u via de digitale kavelkaart op de homepage. In uw persoonlijke account staat het inschrijfformulier voor u klaar. Alleen complete inschrijfformulieren worden in behandeling genomen.

Inschrijven kan tot woensdag 6 mei 17.00 uur dus neemt u rustig de tijd om alles goed door te lezen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op een van de makelaars in dit project. Ze staan u graag te woord. Uiterlijk 8 mei krijgt u bericht van ons of u een woning toegewezen heeft gekregen. 

Aankondiging start verkoop 24 april

Vrijdag 24 april 12.00 uur gaan we van start! Op dit moment worden de laatste verkoopvoorbereidingen getroffen om in verkoop te gaan. En, hoewel we het jammer vinden dat we u niet kunnen treffen op een start-verkoopbijeenkomst, maken we het u wel zo gemakkelijk mogelijk.
 

De verkoop zal online plaatsvinden en vanaf vrijdag 24 april staat de complete verkoopdocumentatie inclusief de verkoopprijzen op de website. U kunt dan op uw gemak de stukken downloaden om deze eens rustig te bekijken. Alle informatie is digitaal beschikbaar en heeft u belangstelling? Daar zijn we blij mee! Houdt u de mail in de gaten? We vertellen u deze week meer!

Over Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg is een gemoedelijke plaats met historie, waar het dorpse leven nog centraal staat. Van ‘ons kent ons’ tot ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Oorspronkelijk nog twee kernen: Bunschoten en Spakenburg, maar in de loop van de tijd door voortdurende uitbreiding aan elkaar gegroeid tot Bunschoten-Spakenburg.

Toch verschilt het karakter van de beide plaatsen nog steeds. Bunschoten, aan de zuidkant, was altijd agrarisch gericht, terwijl Spakenburg van oudsher het vissersdorp is. De voormalige Zuiderzee maakte plaats voor de randmeren en dat betekende het einde van de vissersvloot. Toch wordt een groot aantal botters hier nog gekoesterd. In Spakenburg ligt, nu voor de pleziervaart, ongeveer de helft van de Nederlandse bottervloot! En ook als ze niet varen is dat een prachtig gezicht. De haven die tegen het dorpshart aan ligt, is vanwege de historische vloot een fotogenieke locatie.

In het dorp kom je nog regelmatig dames tegen in de Spakenburgse klederdracht. De bekende, kleurrijke krablappen zijn karakteristiek en tijdens de Spakenburgse dagen in juli en augustus zijn de prachtig uitgedoste dames in grote getalen te bewonderen.

Aantrekkelijk wonen
Met aan de ene kant de randmeren en aan de andere kant de polders richting Nijkerk en Amersfoort heeft Bunschoten-Spakenburg van alles wat. Watersport, heerlijk fietsen of met het pontje naar de overkant voor een snufje Flevoland: het is binnen handbereik. Qua horeca is er in het dorp meer dan voldoende keus, maar Amersfoort, Hilversum en Eemnes liggen in de directe omgeving. Genoeg te doen dus!

Belangstelling

Heeft u belangstelling voor Zuyderzee aan de Dijk? Schrijft u zich dan in als belangstellende via deze site. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang van het project en u hoort als eerste wanneer de verkoop van start gaat.

En zodra de verkoop start kunt u zich, via uw account op de website, daadwerkelijk aanmelden voor een of meer woningen van uw voorkeur. Ook de woningplattegronden en situatietekeningen komen op de site te staan. En zodra de verkoop start zijn de verkoopprijzen beschikbaar. Zo bent u volledig geïnformeerd en mist u niets.

Voordelen van nieuwbouw

Het is een bijzondere tijd waarin de vraag naar woningen ongelofelijk groot is. En als er dan een woning van uw gading op de markt komt volgt de stress van tegen elkaar op bieden. Daar heeft u bij deze nieuwwoningen geen last van. De verkoopprijs staat vast en u weet dus direct of de woning in uw budget past. Daarnaast is de verkoopprijs vrij op naam (v.o.n.) wat betekent dat u geen kosten koper hoeft te betalen. Makelaarskosten voor uw nieuwe woning en de overdrachtsbelasting zijn voor rekening van de verkoper.

Als eerste eigenaar bepaalt u hoe de woning uitgevoerd moet worden. Een dakkapel, een luxe badkamer en uw eigen smaak qua keuken: u bent aan zet! En de tuin of dakterras? Helemaal naar uw wens in te richten.

Aan het project Zuyderzee aan de Dijk is lang gewerkt en dat betekent dat nog vóór de gas-besluiten al een vergunning is aangevraagd. De woningen worden daarom standaard voorzien van een gasaansluiting. Als u dat wilt kunt u er uiteraard voor kiezen om direct over te gaan op elektra, maar dat hoeft natuurlijk niet. De begane grond en eerste verdieping (en bij de terraswoningen ook de tweede verdieping) zijn voorzien van vloerverwarming en u heeft dus geen last van storende radiatoren. En de woningen worden voorzien van PV-panelen (vaak zonnepanelen genoemd). U heeft daarmee een goed geïsoleerde en energiezuinige woning.

En een nieuwe woning heeft de eerste jaren heel weinig onderhoud nodig en wordt gebouwd onder SWK-garantie. Geen grote klussen, geen hoge kosten: U kunt genieten van uw heerlijke woning!

Heeft u algemene vragen

Heeft u algemene vragen over de aankoop van een woning of over het bezit van een eigen huis? De Vereniging Eigen Huis geeft onafhankelijk advies aan (potentiele) woningeigenaren en staat u als koper bij op allerlei gebied. Zo leveren zij bijvoorbeeld een bouwkundig expert die u terzijde staat bij de oplevering van uw woning. Maar u kunt er ook terecht voor hypotheekadvies of voor vragen over het onderhoud van uw woning. Doelstelling is het wonen in een eigen huis betaalbaar en aantrekkelijk te houden. Ze behartigen daarvoor de belangen van huiseigenaren op velerlei gebied. Meer informatie via www.eigenhuis.nl

Blijf op de hoogte
van de ontwikkelingen

Foto Meld u aan