Voordelen van nieuwbouw

Het is een bijzondere tijd waarin de vraag naar woningen ongelofelijk groot is. En als er dan een woning van uw gading op de markt komt volgt de stress van tegen elkaar op bieden. Daar heeft u bij deze nieuwwoningen geen last van. De verkoopprijs staat vast en u weet dus direct of de woning in uw budget past. Daarnaast is de verkoopprijs vrij op naam (v.o.n.) wat betekent dat u geen kosten koper hoeft te betalen. Makelaarskosten voor uw nieuwe woning en de overdrachtsbelasting zijn voor rekening van de verkoper.

Als eerste eigenaar bepaalt u hoe de woning uitgevoerd moet worden. Een dakkapel, een luxe badkamer en uw eigen smaak qua keuken: u bent aan zet! En de tuin of dakterras? Helemaal naar uw wens in te richten.

Aan het project Zuyderzee aan de Dijk is lang gewerkt en dat betekent dat nog vóór de gas-besluiten al een vergunning is aangevraagd. De woningen worden daarom standaard voorzien van een gasaansluiting. Als u dat wilt kunt u er uiteraard voor kiezen om direct over te gaan op elektra, maar dat hoeft natuurlijk niet. De begane grond en eerste verdieping (en bij de terraswoningen ook de tweede verdieping) zijn voorzien van vloerverwarming en u heeft dus geen last van storende radiatoren. En de woningen worden voorzien van PV-panelen (vaak zonnepanelen genoemd). U heeft daarmee een goed geïsoleerde en energiezuinige woning.

En een nieuwe woning heeft de eerste jaren heel weinig onderhoud nodig en wordt gebouwd onder SWK-garantie. Geen grote klussen, geen hoge kosten: U kunt genieten van uw heerlijke woning!