Zuyderzee aan de dijk - VAN AANKOOP TOT OPLEVERING

VAN AANKOOP TOT OPLEVERING

Vanaf het moment van aankoop tot aan de oplevering van de woning kunnen kopers bij Van Wijnen rekenen op persoonlijke begeleiding. De kopersbegeleider van Van Wijnen denkt graag met u mee!

Foto

Een paar vragen aan
de kopersbegeleider van Van Wijnen:

Waarom kiest Van Wijnen voor deze vorm van begeleiding van kopers?
“Na de koop van een nieuwe woning zijn er zoveel beslissingen te nemen. Wij zorgen voor een professionele begeleiding in dit proces. We zorgen dat mensen zich bewust zijn van de keuzemogelijkheden en begeleiden hen, zodat de uiteindelijke woning precies past bij de bewoners.”

Kunt u iets vertellen over de keuzes van kopers?
 “De keuken kan de koper altijd zelf bepalen. De badkamer en het toilet ook, al bieden we deze wel aan in de basis. Verder kunt u onder meer de indeling van het huis veranderen, de deuren en het deurbeslag uitkiezen. Maar er is ook aandacht voor details als een tweede tv-aansluiting, extra contactdozen en aangepaste aansluitpunten.”

Hoe bereidt Van Wijnen kopers voor op al deze keuzes?
“Alle kopers ontvangen ons ideeënboekje met bijbehorende uitdrukmeubels. Een handig boekje dat een uitstekend beeld geeft van de mogelijkheden en helpt woonwensen helder te krijgen. Vervolgens komen ze bij ons op gesprek en nemen we samen al hun woonwensen door. Wij denken mee en adviseren vanuit onze brede ervaring. Vaak kan ik tijdens de afspraak al laten weten of bepaalde wensen uitvoerbaar zijn.”

Wat houdt de begeleiding verder in?
“We zijn tijdens het hele proces, vanaf het moment van aankoop tot aan de oplevering, het vaste aanspreekpunt. Ook kunnen kopers bij ons terecht met al hun vragen. Eén mailtje en wij zorgen voor een antwoord. Kopers vinden het vaak heel prettig om één contactpersoon te hebben. Een huis kopen is toch een spannend proces waar ontzettend veel bij komt kijken.”

Heb je nog tips voor toekomstige bewoners van een nieuwbouwwoning?
“Maak zeker gebruik van het ideeënboekje en denk goed na over wat u wilt. Een detail als voldoende contactdozen lijkt nu misschien niet zo belangrijk, maar niemand wil toch verlengsnoeren in een prachtige en splinternieuwe woning? Een huis dat helemaal past bij uw wensen vergroot uw woongenot!”

Blijf op de hoogte
van de ontwikkelingen

Foto Meld u aan