Zuyderzee aan de dijk - Hoekterraswoning

Hoekterraswoning

Foto

Bouwnummers
18 en 37

Woonoppervlak 154 m²

Zuyderzee aan de dijk - Situatie tekening
Zuyderzee aan de dijk - Hoekterraswoning

Zegt u maar hoe u wonen wilt, want bij deze woning zijn er diverse mogelijkheden. De rechte gevels en royale afmetingen maken dat u maar liefst 154 m² woonoppervlakte heeft. De woonverdieping is met recht een ‘room with a view’! Ondanks het grote geveloppervlak oogt de woning door de zonnige, zachtgele metselsteen niet massief. Voor de deur heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Maar de inpandige garage biedt ook plaats aan uw auto. En er is voldoende ruimte voor de spullen die iedereen nu eenmaal heeft en graag uit het zicht opbergt. Uw voordeur bevindt zich in de zijgevel waardoor de indeling net even anders dan anders is.

De begane grond is standaard voorzien van een bijzonder royale kamer van circa 20 m². Heeft u een bedrijf aan huis of werkt u graag thuis? Dit is de ideale ruimte! Natuurlijk kunt u de tuinkamer ook gebruiken als extra slaapkamer of speelkamer voor de (klein-)kinderen. De naastgelegen inpandige garage is uiteraard ook vanuit de hal bereikbaar, net zoals het toilet. En wilt u het anders? Ook dat kan! Door de inpandige garage te verkleinen ontstaat een vrije ruimte van ca. 40 m². Wonen op de begane grond? Jazeker. Een Kangaroewoning waarin plaats is voor opa, oma of thuiswonende kinderen die graag privacy hebben? Kan geregeld worden.

In de basisuitvoering is de eerste verdieping volledig gereserveerd voor de woonkamer/keuken in één grote open ruimte van ca. 41 m². Dat is fijn indelen! De terrasdeur geeft toegang tot het royale loungeterras van maar liefst 18 m². Voor wie graag van buiten geniet, maar geen groene vingers heeft! En de tweede verdieping biedt u drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en wandcloset. Wilt u de woning anders ingedeeld hebben? Vraag het gerust en we denken met u mee!

Plattegrond

Foto

De plattegrond van deze hoekwoning is van bouwnummer 18. De woningplattegrond van bouwnummer 37 is gespiegeld. U kunt de bijbehorende plattegrond downloaden

.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod
Zuyderzee aan de dijk - Spakenburg

Interesse?

Schrijf u nu in voor
een van de woningen!

Foto Schrijf u in