Zuyderzee aan de dijk - Hoektussenterraswoning

Special
terraswoning

Foto

Bouwnummers
21, 22, 25 en 26

Woonoppervlak 164 m²

Zuyderzee aan de dijk - Situatie tekening
Zuyderzee aan de dijk - Hoektussenterraswoning

De architectuur van de terraswoningen gaat terug naar de tijd van de verdedigingswerken (oude batterij) die op deze locatie een belangrijke functie hadden. Met een knipoog naar het verleden maar toch met een moderne uitstraling. Op een prachtige locatie met uitzicht op de Spakenburgse activiteiten of de weidsheid van de polder richting Nijkerk.

Met een woonoppervlak van maar liefst ca.164m² is dit echt een fantastische woning! Deze extra ruimte vindt u op alle woonlagen terug in dit huis.

Heeft u een bedrijf aan huis, werkt u graag thuis of wilt u gewoon wat extra ruimte? Dan kunt de extra ruimte op de begane grond gebruiken als extra slaapkamer, speelkamer, werkkamer of woonkeuken.

De woonverdieping is met recht een 'room with a view'! Doordat de gevel aan de terraszijde ruim 9 meter breed is,  ontstaat er een loungeterras van maar liefst ca. 30m².

De tweede verdieping biedt u drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en wandcloset. Wilt u de woning anders ingedeeld hebben? Vraag het gerust en we denken met u mee!

Deze vier Specials worden verkocht door Ellen Nijboer-Kaestner.

Plattegrond

Foto

De plattegrond van deze hoekwoning is van bouwnummer 21 en 25. De woningplattegrond van bouwnummer 22 en 26 zijn gespiegeld. U kunt de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod
Zuyderzee aan de dijk - Spakenburg

Interesse?

Schrijf u nu in voor
een van de woningen!

Foto Schrijf u in