Zuyderzee aan de dijk - Een rustige woonomgeving

Hoekwoning

Foto

Bouwnummers
1, 9 en 13

Woonoppervlak 145 m²

Foto

Dat is fijn thuiskomen! U parkeert de auto op uw eigen oprit en via de zij-entree stapt u de rust van uw heerlijke huis binnen. De extra brede woning is beeldbepalend en heeft een karakteristieke dwarskapgevel. Het roodbruin genuanceerde metselwerk, in combinatie met de lichte kozijnen, geeft een vriendelijke en moderne aansluiting.

De woningen met garage/berging hebben een woonoppervlak van circa 145m² en zijn binnen allemaal even licht en ruim. De heerlijke lichte woonkamer, mede door het extra raam in de zijgevel, biedt voldoende plaats voor riant wonen. 

De woonkamer is straatgericht, de keuken is aan de tuinkant gesitueerd en kan zelfs nog vergroot worden door voor een uitbouw te kiezen. 

Op de verdieping treft u drie royale slaapkamers. De badkamer wordt uitgevoerd met douche, wastafel en wandcloset. Op de tweede verdieping zijn de installaties gesitueerd en is er nog voldoende ruimte voor een extra kamer.

Deze hoekwoningen hebben een eigen garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Deze hoekwoningen worden verkocht door Meerwaerde Makelaars.

Plattegrond

Foto

De plattegrond van deze hoekwoning is van bouwnummer 1 en 9. De woningplattegrond van bouwnummer 13 is gespiegeld. U kunt de bijbehorende plattegrond downloaden

.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod

Interesse?

Schrijf u nu in voor
een van de woningen!

Foto Schrijf u in