Zuyderzee aan de dijk - Rijwoning

Rijwoningen 

Foto

Bouwnummers
14 t/m 17

Woonoppervlak 111 m²

Zuyderzee aan de dijk - Situatie tekening

Zuyderzee aan de dijk - Rijwoning

De zonnige, warmgele metselsteen in combinatie met de donkere detaillering in het metselwerk maken dat het lijkt of er mediterrane luiken zijn toegepast aan de voorzijde van de woning. De roedeverdeelde ramen aan de voorzijde en de geaccentueerde voordeur maken het plaatje compleet.

De woningen hebben een woonoppervlak van circa 111 m² en zijn binnen allemaal even licht en ruim. De hoekwoningen zijn qua indeling gelijk maar hebben een extra raam in de zijgevel op alle verdiepingen. En als u wilt, kiest u voor een extra dakraam of uitbouw om uw woning net dat beetje extra eigen te maken.

Binnen is de halfopen keuken straatgericht en vanuit de royale woonkamer kijkt u op de tuin. Op de verdieping liggen drie fijne slaapkamers. De badkamer wordt uitgevoerd met douche, wastafel en wandcloset. Op de tweede verdieping zijn de installaties gesitueerd en is er nog voldoende ruimte voor een extra kamer.

Deze woningen worden verkocht door Meerwaerde Makelaars.

Plattegrond

Tussenwoningen

Foto

De plattegrond van deze rijwoning is van bouwnummer 15. De woningplattegrond van bouwnummer 16 is gespiegeld. U kunt de bijbehorende plattegrond downloaden.

Hoekwoningen

De plattegrond van deze rijwoning is van bouwnummer 14. De woningplattegrond van bouwnummer 17 is gespiegeld. U kunt de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod

Interesse?

Schrijf u nu in voor
een van de woningen!

Foto Schrijf u in