Zuyderzee aan de dijk - Rijwoning

Rijwoning

Foto

Bouwnummers
2 t/m 8 en 10 t/m 12

Woonoppervlak 117 m²

Zuyderzee aan de dijk - Situatie tekening
Zuyderzee aan de dijk - Rijwoning

Verschil in de kleur van de gevelsteen, in de raampartijen, in wel of geen illusie van mediterrane luiken aan de voorzijde; u heeft de keus! Deze tussenwoningen hebben een woonoppervlak van circa 117m² en verschillen in gevelafwerking en zijn binnen allemaal even licht en ruim. Als u wilt, kiest u voor een extra dakraam of uitbouw om uw woning net dat beetje extra 'eigen' te maken.

De tussenwoning bouwnummer 4 heeft een witgekeimde gevel en de roedeverdeelde ramen aan de voorzijde maakt dat deze woning er echt uitspringt. Aan de topgevel op de tweede verdieping is te zien dat deze verdieping royaal is. Deze woning heeft een woonoppervlak van ca. 123m².

De hoekwoning bouwnummer 8 is gelijk aan de indeling van de tussenwoningen maar heeft een extra raam in de zijgevel op de begane grond en de tweede verdieping. Deze woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Binnen is de halfopen keuken straatgericht en vanuit de royale woonkamer kijkt u op de tuin. Op de verdieping liggen drie slaapkamers. De master bedroom is over de hele breedte van de woning gesitueerd. De badkamer wordt uitgevoerd met douche, wastafel en wandcloset. Op de tweede verdieping zijn de installaties gesitueerd en is er nog voldoende ruimte voor een extra kamer.

Deze tussenwoningen worden verkocht door Meerwaerde Makelaars.

Plattegrond

Foto

Tussenwoningen

De plattegrond van deze rijwoning is van bouwnummer 2, 3, 4, 7, 11 en 12. De woningplattegrond van bouwnummer 5, 6 en 10 zijn gespiegeld. U kunt de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bouwnummer 8

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod
Zuyderzee aan de dijk - Spakenburg

Interesse?

Schrijf u nu in voor
een van de woningen!

Foto Schrijf u in