Zuyderzee aan de dijk - Een rustige woonomgeving

Terraswoning

Foto

Bouwnummer 
35 

Woonoppervlak 154 m²

Zuyderzee aan de dijk - Situatie tekening

De architectuur van de terraswoningen gaat terug naar de tijd van de verdedigingswerken (oude batterij) die op deze locatie een belangrijke functie hadden. Met een knipoog naar het verleden maar toch met een moderne uitstraling. Op een prachtige locatie met uitzicht op het Eemmeer, de Spakenburgse activiteiten of de weidsheid van de polder richting Nijkerk.

Zeg maar hoe u wilt wonen, want bij deze woning met twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een inpandige garage zijn er diverse mogelijkheden. Met een woonoppervlak van circa 154m² kennen deze tussenwoningen diverse indelingsvarianten.

Heeft u een bedrijf aan huis, werkt u graag thuis of wilt u gewoon wat extra ruimte? Dan kunt de extra ruimte op de begane grond gebruiken als extra slaapkamer, speelkamer, werkkamer of woonkeuken.

De woonverdieping is met recht een 'room with a view'! De eerste verdieping is volledig bestemd als woonkamer/keuken. De terrasdeur geeft toegang tot het royale loungeterras van circa 18m².

De tweede verdieping biedt u drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en wandcloset. Wilt u de woning anders ingedeeld hebben? Vraag het gerust en we denken met u mee!

Deze woning wordt verkocht door Meerwaerde Makelaars.


Plattegrond

Foto

U kunt de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod
Zuyderzee aan de dijk - Spakenburg

Interesse?

Schrijf u nu in voor
een va n de woningen!

Foto Schrijf u in